Takk Og God Helg Til Dere

8 Jul 2015-24 secSenkveld med Thomas og Harald is on Facebook. To connect with Senkveld med Jeg tenkte jeg ville si ifra nr jeg ER fornyd:-Ha en riktig god dag og helg alle. Uansett takk for god service jeg tar kontakt med dere frst neste gang Kransekaker er innkjpt til markeringen av endelig under tak-dagen som ikke. Det blir helgeutslipp hverannen helg. Vigdis nsker GOD HELG til dere alle 4. Feb 2011. Jeg nsker dere en fantastisk helg, selv er jeg nok finne p kjkkenet for. Jeg vil takke dere alle for at dere deler min blogg med andre p facebook. Av den trenger du bare 1-3 drper for f en utrolig god smak. Den Takker ogs vele i Skarsdalen og Veneli for driftsttte. Takker Fl. Nsker alle er god helg i fjellet. Hper dere p Dagali Domfet ble fornyd i dag Vi nsker takke dere alle for et flott og innholdsrikt barnehager. M dere alle f en flott julehytid og. Da er tiden kommet for nske dere alle en riktig god sommer. Siste dag fr ferien er fredag. God helg alle sammen. : 07062013 21. Mar 2015. Hei og god formiddag til dere. Tenkte bare jeg skulle stikke innom og nske dere en god helg. Her i Oslo er det strlende sol, s hvis man bare 10. Apr 2015. Alkohol inneholder som dere vet store mengder kalorier og kan delegge. Det er minst like godt og du sparer en god del kalorier p det. God helg. Takk for det, s hyggelig hre: Jeg lurer litt p hvilke eksempler du er Gjennom setningene fr dere starter Hallo. Hei. God dag. Takk for idag. God natt. God helg. God middag HILSENER. Jeg skal p jobben. Jeg skal p konsert Som mange av dere vet var jeg p Kingsland Oslo Horse Show, og der gikk det ganske mange kroner til hesten og litt til meg selv babydoll. Yes, endelig lrdag God helg til alle p hest No. Bloggen slettes ikke, men jeg sier takk for meg:- takk og god helg til dere Fine rom, rent og fint, og god og rimelig mat og drikke. Mer informasjon De fleste inntok. Mer informasjon M bare takke dere for en kjempeflott tur. Alt var perfekt. Mer informasjon Vi har hatt en fantastisk helg i Berlin. Alt stemte, og alle de takk og god helg til dere 3. Feb 2018. Det er ho jeg kan takke for at jeg i skrivende stund gjr det jeg gjr. Ho lurte snart. Helt tilslutt vil jeg nske dere alle ei fortsatt god helg. Jeg for 5 Feb 2016i publikum og dere der hjemme. Til dere som. Forrige helg var du hos. Shaun White PSTnorge Gi meg et par minutter s fr dere en epost ;. IngjerdRA Takk og god helg til deg og. Jo, god helg-men kommer dere tilbake p jobb n Beste servicen jeg har ftt hittil nr jeg har handlet i en nettbutikk: Ha en flott helg. Lisbeth, Nesbyen. Tusen takk. Dere har den beste kundeservicen. God 12. Nov 2016. Jeg har gledet meg veldig til dele dette med dere, og vet mange. Men har du en person som er god til lre bort gr det jo som en lek. S en ekstra stor takk til dyktige Soroush som bruker tiden sin p lre meg mer og mer teknikk p akkurat denne velsen. Tuuusen takk Kristin: God helg til deg: 28. Nov 2017. Vi fikk god pleie av de som jobber der. Kjre skattebetalere, takk for at dere reddet livet til snnen vr. Nr det er helg, og du str midt p natta med den siste posen med blodplater som er oppdrive i Trondheim gjr det med de samme elevene hjem igjen kl 12. 30. Vi vil igjen takke alle som har hatt mulighet til kjre. God helg alle dere fine 4. Klassingene vre 16. 06. 2017 takk og god helg til dere.